Notícies de Músics per la CoblaINTEGRAL de Juli GARRETA al Palau de la Música Catalana

Publicat el 12/11/2019

INTEGRAL de Juli GARRETA al Palau de la Música Catalana

El dia 25 de juny de 2019, al vespre, va tenir lloc a la Sala Petit Palau del Palau de la Música Catalana de Barcelona, el concert de presentació de l'edició discogràfica de les sardanes per a cobla del mestre compositor Juli Garreta i Arboix. 

El patrimoni musical català té en el mestre guixolenc Juli Garreta i Arboix (Sant Feliu de Guíxols, 1875-1925) un sòlid referent. Amb un xic més d’un quart de segle de vida creativa Garreta deixà una vuitantena d’obres que palesen una extraordinària capacitat com a compositor. L’especial autodidactisme que se li adjudica resulta d’unes innates condicions, covades en l’ambient musical del Sant Feliu de l’època i que aprofita de les tres escapades a l’estranger; dues a París i una a Bayreuth, per absorbir tot el que pogué d’aquelles minses immersions d’impressionisme i wagnerisme.


Presentació del CD d'ANTONI JUNCÀ

Publicat el 12/11/2019

 

Presentació del CD d'ANTONI JUNCÀ
El passat 18 de maig de 2019, al Teatre de l’Espai Cultural La Cate de Figueres, es va estrenar el CD de la Col·lecció CLÀSSICS dedicat al compositor figuerenc Antoni Juncà i Soler, un monogràfic enregistrat per la Cobla de Cambra de Catalunya sota la direcció de Gerard Pastor al 2018.


Concert de presentació de "Les sardanes per a cobla" de Juli Garreta i Arboix

Publicat el 7/06/2019

El proper dia 25 de juny de 2019 a 2/4 de 8 del vespre tindrà lloc el concert de presentació de l'edició discogràfica de les sardanes per a cobla del mestre compositor Juli Garreta i Arboix. L'entrada és gratuïta amb invitació que cal reservar al telèfon 93 319 76 37 o bé enviant un correu a mpc@musicsperlacobla.cat.

El patrimoni musical català té en el mestre guixolenc Juli Garreta i Arboix (Sant Feliu de Guíxols, 1875-1925) un sòlid referent...