slidebg1

Nova etapa de la Banda Municipal de Barcelona

diumenge, 13 de/d' gener, 11.30 h

La històrica formació instrumental barcelonina va iniciar una nova època amb la incorporació de diversos primers noms de la música catalana, entre els quals, Joaquim Serra.


La Banda Municipal de Barcelona va iniciar una nova etapa artística de la mà de diversos directors musicals de primera línia, entre els quals Salvador Brotons, Albert Argudo i Alfons Reverté, i convidant diversos instrumentistes de primer nivell, com ara Lluís Claret i Albert Guinovart.


El programa de la temporada va recollir també la sensibilitat de la música barcelonina i va incloure, entre d'altres interessants propostes, una sessió dedicada a Joaquim Serra en què s'hi van programar les versions per a banda simfònica de 'Cavalleresca', 'Puigsoliu' i 'Impressions camperoles'. El programa es va completar amb obres de Manuel Oltra ('Commemorativa') i Eduard Toldrà ('Empúries'), així com un festival d'obres per a flabiol solista executades per Jordi León entre les quals 'La merle blanc' de Damaré, 'Elsa' d'Havart, i 'Vora el niu' de Sans.