slidebg1

Lieder de Serra a Banyoles

dissabte, 30 de/d' juny, 19 h

Maite Mer va reinterpretar els lieder de Serra en un concert inclòs en la 4a edició del festival de la veu 'Aphonica' de Banyoles.

El concert, que va tenir lloc al Claustre del Monestir de Sant Esteve, va oferir les 14 cançons que es coneixen de l’autor, escrites entre els anys 1924 i 1938 amb poemes de Joan M. Guasch, Tomàs Garcès i Josep Carner, entre d’altres. A més, també va fomentar la interpretació del catàleg més inconegut de Joaquim Serra dedicant-lo íntegrament a l’obra vocal i també a l’obra per a piano.

El programa del concert va constar de 'Líriques i amoroses I', amb les cançons 'No enyoris més cançons' (lletra de Ramon Surinyach Sentís), 'Aquelles cançons' (lletra de Ramon Perez Vilar), 'Prec de Madona Elisenda' (lletra de Jeroni Zanné), 'Camp de fajol', 'Brollador gentil' i 'Matinal' (lletra de Joan M. Guasch), 'Cançó del port' i 'El gallaret' (lletra de Tomàs Garcés), i les obres per a piano 'Tres petites peces' i 'Dansa'. A 'Líriques i amoroses II' hi ha 'Cançó' (lletra de Carme Monturiol), 'Cançó florida', 'Tragèdia d’abril, 'L’elegia d’una rosa', 'Cançó voluble' i 'El sonet dels llavis' (lletra de Josep Carner).