slidebg1

Solistes catalans, a Cabrils

dissabte, 29 de/d' setembre, 19 i 22 h

El cicle musical 'Solistes catalans' que organitza l'Ajuntament de Cabrils, va dedicar una de les seves activitats a Joaquim Serra.


La sala polivalent La Concòrdia va ser l'escenari en què Cabrils va homenatjar la figura de Joaquim Serra. La diada es va incloure en el cicle 'Solistes Catalans', i va constar d'una xerrada audició a càrrec del pedagog i pianista Alfons Miró (a les 19 h) i un concert líric (a les 22h) a càrrec de la soprano Mònica Orpí.

CONCERT LÍRIC

La parella artística formada per la soprano Mònica Orpí i el pianista Alfons Miró han elaborat la proposta 'Totes les cançons' que inclou el catàleg líric complert de Joaquim Serra per a veu i piano, i reinvidica l'obra d'un compositor més enllà de l'àmbit coblístic. Les tretze cançons que va elaborar Joaquim Serra compten amb lletres de reconeguts escriptors com Josep Carner, Tomàs Garcés, Joan M. Guasch o Geroni Zanné, i configuren tota la primera part del concert. L'espectacle es completa amb una segona part de reconegudes àries d'òperes italianes.