slidebg1

L'obra lírica, a la Bisbal

diumenge, 4 de/d' març, 19 h

La soprano Maite Mer i el pianista Lluís Rodriguez presentaren el recital amb l'obra per a veu i piano de Joaquim Serra a la Bisbal d'Empordà

El Teatre Mundial de la Bisbal d'Empordà acollí el concert de presentació del disc ‘Les cançons de Joaquim Serra’. activitat que compta amb l'organització de l'ajuntament de la població, que a més, col•labora en la producció de l'enregistrament. El recital oferí les 14 cançons que es coneixen de l’autor, escrites entre els anys 1924 i 1938 amb poemes de Joan M. Guasch, Tomàs Garcès i Josep Carner, entre d’altres. A més, vol fomentar la interpretació del catàleg més inconegut de Joaquim Serra dedicant-lo íntegrament a l’obra vocal.

El programa del concert constà de 'Líriques i amoroses I', amb les cançons 'No enyoris més cançons' (lletra de Ramon Surinyach Sentís), 'Aquelles cançons' (lletra de Ramon Perez Vilar), 'Prec de Madona Elisenda' (lletra de Jeroni Zanné), 'Camp de fajol', 'Brollador gentil' i 'Matinal' (lletra de Joan M. Guasch), 'Cançó del port' i 'El gallaret' (lletra de Tomàs Garcés). 'Líriques i amoroses II' inclogué 'Cançó' (lletra de Carme Monturiol), 'Cançó florida', 'Tragèdia d’abril, 'L’elegia d’una rosa', 'Cançó voluble' i 'El sonet dels llavis' (lletra de Josep Carner).

L'acte comptà amb el reforç visual de l'exposició 'La difíci senzillesa’, que explica la vida i l’obra de Joaquim Serra, i que estarà instal·lada al vestíbul de l'Edifici Mundial fins al dia 11 de març.