slidebg1

Molina i Membrives, Xavier

Girona (Gironès), 31 maig 1967

Apunts biogràfics

Instrumentista de tenora, clarinet, saxofòn i flauta, germà de Jordi Molina. Realitza estudis de tenora amb Ricard Viladesau, clarinet amb Enric Peraire; saxo, harmonia i combo a l’Escola de Música de Bellaterra amb Eladio Reinón i Mario Rossi i posteriorment , acaba els seus estudis de saxo amb Bill Mc.Henry i d’harmonia amb Lluís Vergés.Diverses "master class" i seminaris: saxo amb Adam Kolker, combo amb David Berkman i Xavi Maureta i Big band amb Dick Oatts. 

Ha format part de formacions diverses i com a músic d’estudi ha enregistrat diversos C.D.s (Santi Arisa, Club Super Tres, Jaume Sisa, Trivuc), gingles publicitaris de televisió i bandes sonores (Subyudice). Compagina la seva tasca com a arranjador, compositor i instrumentista amb la docència. Actualment forma part dels projectes: Km5tet, Gironsax, Girona Jazz Project, Jordi Molina sextet de tenores i Liquid trio.

Títols en el nostre arxiu

Sardanes

Títol Tipus Any
Airola blanenca Sardana per a cobla 2002
Sureda Sardana per a cobla 2006
Traum Sardana per a dues cobles 2013

 

Obres

Títol Tipus Any
Llach piromusical (País petit-La gallineta) Obra per a una cobla 2010
rem de trenta-quatre, El Obra per a una cobla

 

Altres títols

Sardanes
Amics Casanoves - Empenta (dedicada a la colla sardanista Baix Montseny de Sant Celoni, 2002) - En Roger i amics (dedicada a l'amic Roger de la colla sardanista de Mourellas a la Catlunya Nord, 2006) - La Huguette i la Rotllana (dedicada a la presidenta de l'associació sardanista La rotllana de Truillas a Catalunya Nord, 2005) - La més bonica - Súper! Extra! (2014) - Un lloc en la història (dedicada al 20è aniversari de la cobla Blanes, 2005)

Altres
El gurú del jaç - Sicalipsis - Una nova oportunitat