slidebg1

Molero i Olivella, Esteve

Vilafranca del Penedès (Alt Penedès), 1975

Apunts biogràfics
Guionista, compositor i músic. Fill del periodista i escriptor Eugeni Molero i Pujós. Llicenciat en comunicació audiovisual per la Universitat de Barcelona, especialista en música moderna i format en el Conservatori de Rotterdam com a compositor i arranjador de Jazz.

Compositor des de música per a Big Bands fins a música tradicional i música llatina, així com per obres audiovisuals. Destaquen les seves composicions pels festivals Jazz International Rotterdam, Sofia Music Week International Festival, International Community Arts Festival o Festival Internacional de Música Pau Casals. És arranjador de Barcelona Jazz Orquestra, líder de Cía Catalana de Latin jazz, director de Cobla Marinada, que interpreta a Vicenç Bou o Nino Rota. També és productor del grup de pop Bulma.

Ha treballat com a guionista del programa Sardana (1997-2001) i Nydia (2001) de Televisió de Catalunya, i de Sardanes en escabetx de Ràdio Ribes (1993), a Sant Pere de Ribes. També ha estat trompetista a les orquestres i cobles Galana, Cobla de Cambra de Catalunya, Caselles Sextet Folk, La Principal del Metro i Ministrils de Vilanova. Per encàrrec del Memorial Joaquim Serra compongué el 2008 l'obra Echu mingua per a percussionista llatí solista i cobla.

Títols en el nostre arxiu

Sardanes

Títol Tipus Any
Lu Sardana per a cobla
portal de les ànimes, El Sardana per a cobla 2009

 

Obres

Títol Tipus Any
Echu mingua Obra per a una cobla 2008
Xotis, danzón i txa Obra per a una cobla 2015

 

Altres arranjaments

Títol Autor Tipus Any
Sant Martí del Canigó Casals i Defilló, Pau Sardana per a altres formacions

 

Altres títols

Sardanes
Now i la boira (2013) - Primavera gaia - Ucronia (2006) - Viladesau de bandera (2018)

Obres i altres
Alla contra (2016) - Borgunyó a Belfort (2017) - Bou revisated (obertura, 2012) - La teva llum - Silenci blanc (trompeta, havanera)

Arranjaments

Sobre músiques de Nino Rota
Assaig d'orquestra - Concert per a trombó - Els valsos del padrí - Fellini 8 i mig - Les danses de Il gatopardo - Records d'Amarcord
Sobre músiques de Manuel de Falla
Danza del molinero - El amor brujo - El sombrero de picos - L'Atlàntida - Pantomima
Altres

All of me (Seymor Simons i Gerald Marks) - Danza VIII. Sardana (Enric Grandos) - Garla! (Ignasi Garolera) - Le notti dell'amore (Nicola Piovani) - Maig de cants (Vicenç Bou) - Quan lo sol a ta finestra... (Felip Pedrell)