Notícies de Músics per la CoblaEl novembre arriba "Retalls de cobla",
concert a dues cobles
d'homenatge a Josep Maria Bernat

Publicat el 26/09/2017

 

Les cobles Reus Jove i Berga Jove presenten aquest novembre “Retalls de cobla”, un concert d’homenatge a Josep Maria Bernat, coincidint amb el 25è aniversari del seu traspàs. Aquest mes de novembre el concert s’estrenarà al teatre municipal de Berga, el dia 4, i el 26 al teatre de Sarrià, de Barcelona.


30 de setembre data límit
de la Beca Josep Maria Bernat

Publicat el 26/09/2017

La 23a convocatòria de la beca per a joves instrumentistes Josep Maria Bernat tanca el termini de presentació de candidatures aquest proper dia 30 de setembre. Aquesta ajuda als estudis va dirigida a Estudiants d’instruments de cobla que no hagin complert els 21 anys durant l’any 2017. 


El músic valencià Ramon Cardo
escriurà  l'obra d'encàrrec
del Memorial Joaquim Serra 2017

Publicat el 26/09/2017

El saxofonista Valencià Ramon Cardo serà l’encarregat d’estrenar el proper 30 d’octubre, l’obra d’encàrrec del Memorial Joaquim Serra 2017. Cardo, de 47 any i nascut a Godella al País Valencià és saxofonista, intèrpret, compositor, director i pedagog.